neděle 5. dubna 2015

Jak ovládat sníh a led

VARIANTA 1

potřeby:

sůl
2 hrníčky nebo kelímky
2 kusy ledu
2 mušle
lžičku (čajovou)
Ledovou vodu (musí hodně studená, co nejvíc to jde)

Do jednoho hrníčku dáme ledovou vodu. Tu poté přelejeme do toho druhého hrnku nebo kelínku. !NESMÍ VÁM NIC UCÁKNOUT!  Pak nasypeme do vody 3 lžičky soli. Vezmeme 1 mušli a dáme do ní trochu soli a pak trochu vody. Opatrně položíme do vody. Totéž uděláme i s druhou mušlí. !NESMÍ VÁM NIC UPADNOUT ANI SE VYLEJT!  Potom do vody déme 2 kusy ledu a promícháme. Nakonec do toho na 5 min. dáme ruku. (nebo ruce)

Poznámka:
kouzlo je účinější pokud se dělá o úplňku a o půlnoci

VARIANTA 2

Potřeby:

Vytisknuté nebo vyrobené BAREVNÉ sněhové vločky
Hlas
A hlavně spoustu VÍRY!

Při odříkávání kouzla je potřeba držet vločky v rukou. Kouzlo se říká 2x a může se říct v jakémkoli jazyce. Já mám teda radši angličtinu.

KOUZLO:

Wind ,earth ,water ,fire and ice pleas listen to my wish, my wish is to have the power to create and control ice and snow by either hand if I get to scared or angry everything will freeze and there will be snow falling ,I will be able to create snow storms,only love shall calm me down, I will be able to control this power and adapt to the codest temperature and shall not get frostbite when I‘m in the snow or in the cold and let this spell one day or one week and I shall get my powers when this spell is complete please listen to my wish so mote it be.           
                                                                                    (2x)
Vedlejší účinky :

Pocit chladu ( jste na dotek studení )
Bolesti hlavy

Všechny dopady budete prožívat 1-2 týdny potom již budete ovládat sníh a led.


zdroj : youtube , Spels CZ

1 komentář: